default_mobilelogo
In de omgeving zijn diverse leuke winkels te vinden.
In Rijen is veel te doen en er is een divers en aantrekkelijk winkelaanbod.
Waar je kunt shoppen zonder parkeergeld te betalen.
Wie is er niet dol op lekker eten? Je kiest zelf wat je vandaag eet!

Adventures

Shoppen in Rijen Start Hier

In de omgeving zijn diverse leuke winkels te vinden, waar je kunt shoppen zonder parkeergeld te betalen.

Nieuwsblog

Kerstboom 2021

De handen in één geslagen om het dit jaar toch weer gezellig te maken op het Wilhelmina plein in Rijen.

Dank je wel Wendy, Ewoud en Dennis het ziet er weer fantastisch uit.

 

Feestverlichting

feestverlichting 2021
Even uitleg over de situatie omtrent feestverlichting in Rijen, door onderbezetting van het bestuur en het ontbreken van financiële capaciteit en vrijwilligers zo ook bij de gemeente, hangt de verlichting deze maand later in ons dorp.
Gelukkig is de scouting bereid om op de 27e de verlichting op te hangen.
Ook zij waren niet bij machte om eerder deze werkzaamheden uit te voeren.
Helaas betreuren wij de situatie.
 
Mvgr : Winkelen in Rijen, Kiske Hapers, Ewoud de Klerk.
 

Wij, Everything Sweet, doen mee aan de koffie top 100 en zijn door naar de tweede ronde, we dingen mee naar de publieksprijs en kunnen alle stemmen gebruiken. Wil je op ons stemmen? 

WEBSITE
( Noord-Brabant/Rijen/Everyfthing Sweet )

KOFFIE TOP 100

Bij iedere besteding van €15.00 ontvangt u een voucher.

Met deze voucher dingt u mee naar mooie prijzen o.a. de Hoofdprijs, een boodschappenkar van Jumbo of Albert Heijn en diverse cadeaubonnen van de deelnemende winkeliers.

Op 9 september vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de Pasar Malam in Rijen.

De actie is geldig van 1 juli t/m 31 augustus 2018

3346919 JPEG

 

 

Drie dagen schaatsplezier, in december op het Wilhelminaplein.

Natuurlijk is koek en sopie aanwezig.

 Schaatsbaan Rijen

 

 

Wat een feest voor de kinderen, 3 dagen schaatsen op een mooi aangelegde baan op het Wilhelminaplein met er omheen diverse kraampjes en terrassen en zelfs een heuse foodtruck en bar tent zodat ook de ouders vermaak hadden terwijl de kinderen los konden gaan op de baan.

Na lange voorbereiding door kartrekker Ewoud de Klerk, was het dan toch zover, 22-23-24 december lag er op het plein een heuse schaatsbaan, natuurlijk niet van echt ijs, maar door de firma Zomerschaatsen geleverde kunststof schaatsbaan van 150m2 met alle toeters en bellen, gratis te gebruiken door de kinderen uit de omgeving, gelukkig werden andere ondernemers aangestoken met het schaatsvirus en kwamen de ideeën los, De Heeren van Rijen was net overgenomen en de nieuwe eigenaren waren gelijk enthousiast, een bar tent was geboren, ook Everything Sweet (Foodtruck) en Smaak totaal, droegen hun steentje bij om het plein er nog mooier en aantrekkelijker uit te laten zien.

De firma Pennen Party World leverde de verlichting en tenten en verdere aankleding, en andere ondernemers droegen hun steentje bij in de vorm van sponsoring, spontane aanmeldingen van enthousiaste Rijenaren, die hun waren wilde verkopen Menno van Loon planten en bomen, of Babs Levens voor het schminken van de gezichten van kinderen, en de Harmonie Rijen, voor de muzikale omlijsting, 0161Events Jolanda Nifterik, droeg bij in de gezelligheid met het verstrekken van popcorn, en natuurlijk Dennis de oliebollen man samen met z’n vrouw die Suikerspin en zijn bekroonde bollen aan de man bracht.

Samen kunnen we dus best veel bereiken zo zie je maar, op naar volgend jaar waar we er een extra dag aan kunnen koppelen!!!

Iedereen bedankt voor de geweldige samenwerking en op naar het volgende evenement om Rijen weer stevig op de kaart te zetten als een dorp waar altijd wat te doen is voor jong en oud.

Tot ziens in het Bruisende Rijen.

 

Sponsors

 • Everything Sweet  
 • Jumbo
 • Moos
 • Pearle
 • Piet Mutsaers
 • de Polder
 • Smaak totaal
 • E.M.de Jong
 • Decokay 
 • Nr. 1 fietsshop
 • Primera
 • C de klerk mode
 • Harry V Strien
 • Pennen party
 • CALM 
 • KIN assurantiën
 • Fiets service Rijen
 • AH
 • Autohuis Rijen
 • Dennis Drenth
 • t' Looperke

 

 

 logo wvr gr

 

 

 

 

In een gezellige ambiance onder het genot van een kopje koffie, bij "Smaak Lokaal", was het gisteravond zover. De trekking van de decemberactie. Vijftig winnaars met hun partner waren uitgenodigd om te horen wat zij hadden gewonnen. De trekking werd verricht door het team van Primera en C. de Klerk Mode. Met lachende gezichten kwamen de eerste winnaars hun prijzen op halen en tot het laatste was het spannend wie de hoofdprijs een fietsbon van €500 zou winnen.

Hier boven een foto van een gelukkige winnares. Alle sponsors heel erg bedankt voor de medewerking en hopelijk tot een volgende keer.

 

  

Image Alt

GemeenteGilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Image Alt

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.