default_mobilelogo

Everybody Appie

Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo'n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

We stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van al onze producten. Samen met onze leveranciers blijven we altijd op zoek naar betere recepten en betere ingrediënten om die kwaliteit steeds een beetje beter te maken. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van de voeding die wij aanbieden. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het product, dan kun je gebruikmaken van onze kwaliteitsgarantie.

ah 210x130 hq
Wilhelminaplein 8, 5121 ES Rijen
 
telefoon 50x50 0161 222 297
01 mail 50x50 

Gemeente Gilze & Rijen

Gemeente-Gilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Hallo Gilze & Rijen

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.