default_mobilelogo

01 bruna rijen 02 bruna rijen 03 bruna rijen

ASSORTIMENT

Boeken, tijdschriften

Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken en tijdschriften, zowel in de winkel als op bruna.nl. De bestsellers vind je in de boeken top 10.

 

Lezen, rekenen, schrijven, knutselen, spelen: Je groeit met Bruna

Of je kind nu net naar school gaat, of al bijna aan de brugklas toe is: bij Bruna hebben we alles in huis. Want lezen, schrijven, knutselen, rekenen en spelen zijn echt wel superkrachten. Bij ons vind je het beste assortiment, van AVI lezen  tot Bruna knutselartikelen en speelgoed. Je groeit met Bruna!

 

Kantoorartikelen

Bruna heeft een ruime keuze aan kantoorartikelen in de winkel. Veel producten zijn verkrijgbaar in het Bruna-huismerk, waarbij we een perfecte prijs-kwaliteitverhouding nastreven.

 

Bruna cartridges en toners

Bruna heeft een uitgebreid assortiment cartridges en toners. De Bruna-cartridges worden geproduceerd van recyclede, originele cartridges. Naast ons huismerk zijn de meest verkochte HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark cartridges verkrijgbaar.

 

Cadeaukaarten

Ook voor een grote keuze in cadeaukaarten kun je bij Bruna terecht.

 

PostNL

Een pakketje verzenden of retour sturen kan gemakkelijk en snel via onze postbalie in de winkel.

 

ING Digitaal service punt

Een ING rekening openen, je verhuizing doorgeven of een afspraak maken met één van de ING specialisten. Kom langs en wij regelen het.

logo bruna

Wilhelminaplein 6
5121 ES Rijen
telefoon 50x50 0161-223964
01 mail 50x50 
01 internet 50x50 Facebook: Bruna Rijen

Gemeente Gilze & Rijen

Gemeente-Gilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Hallo Gilze & Rijen

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.