default_mobilelogo

Rijwielhandel de Polder

Onze rijwielhandel verkoopt zowel nieuwe als tweedehandsfietsen en scooters van verschillende topmerken.

Daarnaast verrichten wij reparatiewerkzaamheden en onderhoud. Ook voor fiets of brommeronderdelen kunt u bij ons terecht.Onze rijwielhandel verkoopt zowel nieuwe als tweedehandsfietsen en scooters van verschillende topmerken. Daarnaast verrichten wij reparatiewerkzaamheden en onderhoud. Ook voor fiets of brommeronderdelen kunt u bij ons terecht.

Rijwielhandel de Polder is opgericht in 1938 in Dongen. Dat is dus al ruim 75 jaar. In 1968 zijn we met een filiaal in Rijen begonnen. We begonnen met de verkoop van fietsen en brommers (de scooters van nu). We hebben een eigen ophaaldienst voor de door ons verkochte scooters en een eigen werkplaats. Hier werken alleen goed opgeleide monteurs die regelmatig worden bijgeschoold. We proberen reparaties binnen een dag gerealiseerd te hebben, zo niet dan hebben wij een leenfiets voor u. In de achtereenvolgende jaren volgden trends elkaar snel op in een hoog tempo. De focus van de jeugd is nu vooral gericht op de transportfiets, dat is helemaal niet zo gek want deze kunnen tegen een stootje. Maar wat we nu vooral beleven is de grote doorbraak van de elektrische fiets.

Voor mensen met minder fysieke kracht is deze fiets een uitkomst en wordt hij nu ook veelvuldig gebruikt voor woon- werkverkeer. We hebben deze fietsen van de merken Gazelle, Sparta, Giant en RIH. Er staan altijd demo’s klaar voor een proefrit. Wij bevelen dit ook van harte aan hiervan gebruik te maken.Wij zijn agent voor ENRA en ANWB ( Unigarant) fiets- en bromfietsverzekeringen.

Jos & Rianne Kimenai

logo depolder

Pastoor Gillisstraat 28, 5121 CE Rijen
telefoon 50x50 0161 223 523
01 mail 50x50 

Image Alt

GemeenteGilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Image Alt

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.