default_mobilelogo

Decokay Vromans is dé speciaalzaak voor verf, wand-, vloer- en raambekleding in Rijen.

Al sinds 1934 zijn we een familiebedrijf, waar al 3 generaties lang het interieur verfraaid wordt. Beginnende met advies en kwaliteit in de verf en behang zijn we inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende woonwinkel met eigen stoffeerders en een styliste voor advies aan huis. Decokay Vromans is hét adres voor inspiratie en creatief wonen! 

In 2012 zijn we 4e geworden op het NK woning stofferen. Ook in 2013 zijn we 4e geworden, beste brabander! Tevens zijn we uitgeroepen tot inspiratiewinkel van het jaar!!! We werken in opdracht van en samen met woningbouwverenigingen, makelaars, bedrijven en instellingen, om het voor u gewenste resultaat te creëren.

Vakmanschap en enthousiasme van ons team zorgen er steeds weer voor dat we zowel particulier als bedrijf mogen ontzorgen. We helpen dan ook bij het stylen van elke gewenste ruimte en helpen u uw woonwensen vorm te geven en in te vullen.

Kom langs en laat u inspireren!

Decokay Vromans in Rijen
Christ, Ria en Jeroen Vromans

logo decokayvromans 

Raadhuisplein 32, 5121 JZ Rijen
telefoon 50x50 0161 224 187
01 mail 50x50 

Gemeente Gilze & Rijen

Gemeente-Gilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Hallo Gilze & Rijen

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.