default_mobilelogo

Everything Sweet is synoniem aan Wendy Hofman, de drijvende kracht achter het café en de winkel in het Rijense winkelcentrum De Laverije. Wendy wordt blij van een origineel cadeau dat mooi is ingepakt met een inhoud van zoet, koffie, thee of iets anders lekkers. Een glimlach verschijnt op haar gezicht als ze haar gasten ziet genieten van een goede kop koffie, een zorgvuldig uitgekozen taartje, bonbon of een rijk belegde boterham. Dit alles het liefst in combinatie met een gezellig praatje.Everything Sweet is synoniem aan Wendy Hofman, de drijvende kracht achter het café en de winkel in het Rijense winkelcentrum De Laverije. Wendy wordt blij van een origineel cadeau dat mooi is ingepakt met een inhoud van zoet, koffie, thee of iets anders lekkers. Een glimlach verschijnt op haar gezicht als ze haar gasten ziet genieten van een goede kop koffie, een zorgvuldig uitgekozen taartje, bonbon of een rijk belegde boterham. Dit alles het liefst in combinatie met een gezellig praatje.


Samen met haar enthousiaste team van barista’s, serveersters en winkeliers zorgt Wendy voor een lach op het gezicht van haar klanten. Want dat is waar het haar en haar gedreven ploeg om gaat: vrolijke mensen in Everything Sweet. Niet voor niets wordt deze plek ook wel de huiskamer van Rijen genoemd waar altijd tijd is voor een gesprek. Everything Sweet voelt al snel als thuis.


"Samen met haar enthousiaste team van barista’s, serveersters en winkeliers zorgt Wendy voor een lach op het gezicht van haar klanten."


Ooit begon Wendy haar avontuur in een piepklein winkeltje in Rijen, die tot de nok toe gevuld was met lekkernijen. Inmiddels heeft ze een ruimer jasje in het hart van het dorp waar ze ook haar andere passie met haar klanten deelt: koffie. Elke kop wordt vers bereid, met de nodige aandacht en zorg. Zo ontstaat er keer op keer een kunstwerk dat de smaakpapillen doet verrassen.


Wendy speurt stad en land af, bezoekt beurs na beurs, doet inspiratie op op festivals. Ze is altijd op zoek naar leuke producten voor Everything Sweet en selecteert zorgvuldig de toppers die ze tegenkomt. Haar zoon is opperproever en keurt met veel plezier de lekkernijen. Partner Sander is de motor achter de schermen. Samen zorgen ze voor een home sweet home.

logo sweet

Hoofdstraat 1, 5121 JA  Rijen
Winkelcentrum De Laverije
telefoon 50x50 0161 769 028
01 mail 50x50 
 

Gemeente Gilze & Rijen

Gemeente-Gilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Hallo Gilze & Rijen

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.