default_mobilelogo

Nieuws, vers van de pers. Weekblad Gilze en Rijen is een begrip in de regio. Trouwe lezers waarderen de sociale functie van Weekblad Gilze en Rijen, dat sinds 1979 door Uitgeverij Em. de Jong wordt uitgegeven. Plaatselijke correspondenten schrijven wekelijks over het nieuws in de Gemeente. Verder kunnen verenigingen en instellingen zelf berichten inleveren die meestal onverkort worden geplaatst. Een ijzersterke formule, want Weekblad Gilze en Rijen wordt graag gelezen. De Gemeente publiceert haar officiële bekendmakingen in Weekblad Gilze en Rijen. Dat bevestigt eens te meer de hoge attentiewaarde en de leesdichtheid. Adverteerders maken daar uiteraard graag gebruik van.

Weekblad Gilze en Rijen is een uitgave van Uitgeverij Em. de Jong in Baarle-Nassau, 100% dochter, van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong in Baarle-Nassau


Contactgegevens advertenties:

Rob van Raak

telefoon 50x50 0653819597

logo de jong 2019 1250

Gemeente Gilze & Rijen

Gemeente-Gilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Hallo Gilze & Rijen

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.